George Simion atacă virulent candidații PSD-PNL: ‘Tudose

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a dat startul vineri, 1 martie, campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile europarlamentare.

“De departe avem cea mai bună listă pentru Parlamentul European, oameni cu doctorate făcute pe bune, cadre universitare, şefi de promoţii. Ei îl au pe Tudose, un moş libidinos care a fost implicat într-un scandal sexual acolo la Bruxelles, pe Rareş Bogdan, cel care a tăiat pensiile speciale de nu a mai putut, încă taie la ele, şi tot felul de sinecuri şi papagali care se duc acolo la pensie, pe o sumă de 10.000 de euro, fără să facă nimic”, a declarat preşedintele AUR, George Simion, la Alba Iulia.

“Vine valul care o să măture tot gunoiul”

“Trimitem în Parlamentul European oameni care să lupte pentru interesele României, apărători ai Patriei Române. Cum s-au luptat Ştefan cel Mare, Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza, Vlad Ţepeş, Horea, Cloşca şi Crişan, Avram Iancu şi toţi moţii. Asta trebuie să facem şi noi în 2024, să trimitem oameni care să lupte, nu mămăligi, nici trădători. Aşa că fiecare semnătură care se va da la corturile de strângere de semnături contează mult. Ei se aşteaptă să nu fim pregătiţi pentru alegerile astea. Începem curăţenia şi vine valul care o să măture tot gunoiul”, a adăugat acesta.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3016