Coaliția lansează două sondaje pentru a testa 6 nume pentru candidatura la Primăria Capitalei. Rareș Bogdan dezvăluie câteva nume

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că două sondaje de opinie vor intra în piață și vor testa 6 nume pentru candidatura la Primăria Capitalei.

„Printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea,” a precizat Rareș Bogdan.

„Noi avem două sondaje de opinie care vor intra undeva sâmbătă, duminică, în piață. Sunt două case de opinie independente, alese de PNL și PSD.

Pe chestionarul comun pe care îl aplicăm, avem trei nume, cei din PSD, alte trei nume, deci sunt șase nume care vor fi testate. Printre aceste nume, bineînțeles, și Sebastian Burduja, și Gabriela Firea”, a declarat Rareș Bogdan la digi 24.

Ce vor să afle în urma sondajelor membrii Coaliției

„Vor fi mai multe chestiuni, nu doar scorul pe care îl are un candidat astăzi în cazul confruntării cu Nicușor Dan, ci vom vedea și potențialul, vom vedea hate-ul, vom vedea modul în care este profilat, modul în care poate să urce, de unde rupe, în cazul unei candidaturi comune, care are șanse mai mari, candidatul PSD sau candidatul PNL, să rupă mai multe voturi de la celălalt candidat sau să obțină susținerea altui candidat, pentru că mie îmi este teamă că în cazul în care ar fi desemnat un candidat din partea PSD foarte, foarte profilat politic, acesta ar putea să creeze o despărțire a celor peste 20% de electori liberali spre o îndepărtare a lor.”, a adăugat liberalul.

 

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3016