I-a lăsat pe liberali și fără șefa femeilor din PNL

Oamenii lui Marcel Ciolacu încearcă să destructureze PNL în orice județ se poate. La Gorj, filiala liberalului Nicolae Ciucă aproape că nu mai există. Social-democrații au mai făcut un transfer de răsunet. Primarul localității Bumbești Pițic, Irina Cojocaru, cea care era șefa femeilor liberale din Gorj, a făcut un pas surprinzător în cariera sa politică prin alăturarea la Partidul Social-Democrat.

Această mișcare vine în contextul pregătirilor pentru alegerile locale programate pe 9 iunie, unde Cojocaru își va lansa candidatura pentru un nou mandat în funcția de primar, de data aceasta sub sigla PSD.

”Șefa femeilor liberale, primarul localității Bumbești Pițic, de astăzi în PSD Gorj

Primarul localității Bumbești Pițic, doamna Irina Cojocaru, s-a alăturat echipei Partidului Social-Democrat Gorj, partid sub sigla căruia va candida la alegerile locale din data de 9 iunie, pentru funcția de primar.”, este anunțul făcut de PSD Gorj.

De Sfântul Ion, Irina Cojocaru s-a remarcat cu o postare în care îl lăuda pe șeful său liberal de județ, senatorul Ion Iordache, și îl compara cu Sfântul Ioan Botezătorul.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482