Nicolae Ciucă poartă negocieri la înălțime! A tocmit un candidat la Primăria Capitalei

Nicolae Ciucă s-a întâlnit duminică seara, la etajul 25 al clădirii Ana Tower, cu Remus Borza și milionarul Dan Ostahie. Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a purtat negocieri pentru ca Ostahie să fie candidatul formațiunii la primărie.

Liderul PNL a mers singur la discuții

În același timp, Cristian Popescu Piedone, și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei.

Remus Borza și Dan Ostahie au ajuns înaintea liderului PNL, la Ana Tower, în nordul Capitalei. Nicolae Ciucă și-a făcut apariția 30 de minute mai târziu. A intrat în clădirea, care a rămas păzită strașnic la intrare de SPP-iștii din dotarea șefului Senatului, scrie Gândul.

Patronul ALTEX este un obișnuit al PNL

Dan Ostahie a participat la mai multe evenimente organizate de PNL. În aprilie 2023 a participat la un eveniment public organizat de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali la Brașov, acolo unde a și vorbit pe probleme de fiscalitate.

Candida unic la Primăria Capitalei?

Deocamdată este sigur că PNL și PSD vor merge pe Listă unică la alegerile europarlamentare. La alegerile locale conducerile celor două formațiuni susțin că vor lua decizii în urma măsurătorilor sociologice și nu au exclus susținerea unui candidat independent care să îl învingă le actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, care se bucură de o intenție de vot considerabilă – vezi DETALII în ultimul Sondaj CURS la nivelul Municipiului București.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482