Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România, a discutat la Washington cu republicanii americani

Delegația Partidului Republican din România, condusă de Marian Cucșa, președintele formațiunii, căreia i s-au alăturat George Simion și Claudiu Târziu, lideri ai AUR, se află în aceste zile la Washington, acolo unde se desfășoară conferința anuală a conservatorilor americani (CPAC 2024).

Liderul republicanilor români și-a manifestat mulțumirea pentru modul în care au fost primiți de către organizatori, de întâlnirile și dialogurile pe care le-au avut cu oameni importanți din Partidul Republican din Statele Unite ale Americii, cu senatori și membri ai Camerei Reprezentanților, cu consilieri și susținători apropiați ai fostului președinte Donald Trump, favoritul alegerilor prezidențiale de anul acesta.

„Suntem bucuroși și onorați de deschiderea cu care am fost primiți la Washington de partenerii noștri americani și suntem siguri că aceste contacte vor contribui la o întărire a relațiilor bilaterale atât la nivel instituțional, cât și la nivel politic”, declară Marian Cucșa.

Discuțiile dintre delegația română și gazde au fost dintre cele mai diverse, de la poziția și importanța geostrategică a țării noastre și, evident, la anul electoral 2024.

„Au fost discuții importante, s-a stabilit un calendar al unor acțiuni comune, inclusiv prezența în România a unor lideri ai Partidului Republican din Statele Unite ale Americii, s-a discutat despre nevoia unirii forțelor suveraniste și conservatoare împotriva progresiștilor”, a conchis președintele Marian Cucșa.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482