Fără Lazarus și membrii MISA care te-au înconjurat!

Soțul senatoarei Dianei Iovanovici-Șoșoacă, Silvestru Șoșoacă, a publicat o scrisoare deschisă în miez de noapte adresată senatoarei, în care acesta dă cărțile pe față. Silvestru Șoșoacă îi atrage atenția soției sale în privința persoanelor de care s-a înconjurat, spunându-i că nu poate conduce o țară împreună cu „unii care își pun soțiile să danseze pentru bani” sau cu „lideri ai sectei MISA infiltrați deja la vârf”.

„Când vin unii si alții care spun că ce ai construit împreună cu soțul tău nu este bun si că ceea ce a dat roade până acum ar fi defect sau nu ar avea relevanță… Nu îți pui întrebarea de ce fac ei asta, tocmai acum când S.O.S. România a ajuns să aibă un vizibil impact pozitiv la nivel național? Dragă Diana, chiar îți dorești să conduci o țară împreună cu unii care își pun soțiile să danseze pentru bani (n.r. Luis Lazarus)? Împreună cu lideri ai sectei MISA infiltrați deja la vârf in mai toate partidele? Împreună cu traseiști politici? Atunci … „du-te după fentă”!”, arată Silvestru Șoșoacă în mesajul transmis soției sale.

Acesta îi transmite și un avertisment senatoarei Diana Șoșoacă de a nu cădea pradă manipulării celor din jurul ei. „Atenție la pericolul de a nu mai fii liberă si de a cădea pradă manipulării!!! Îți reamintesc: noi NU am pornit în construcția asta pentru Diana – VEDETA, ci pentru Diana – LIDERUL. Intoxicatorii actuali din jurul tău își doresc o vedetă, o maimuță. Românii au nevoie de un lider autentic. De maimuțe s-au săturat!!!”

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3016