Sorin Grindeanu a dat-o la pace cu Realitatea TV după ce i-a reclamat peste tot

Sorin Grindeanu a dat-o la pace cu Realitatea TV după ce i-a reclamat peste tot

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD și ministru al Transporturilor, a declarat joi într-un interviu cu Anca Alexandrescu la Realitatea Plus că aceasta nu a făcut presiuni asupra lui în legătură cu chestiunea Romprest.

”Nu, nu s-au făcut presiuni. Dacă făcea cineva, făceam denunț. Eu nu am spus niciodată așa ceva”, a declarat Grindeanu.

De la ce a plecat totul

În urmă cu doi ani a apărut în spațiul public informația că miza campaniei declanșate de Realitatea PLUS, post de televiziune controlat de Maricel Păcuraru, împotriva ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, este încercarea de a-l determina pe liderul PSD să accepte vânzarea celor 10 procente deținute de Compania Națională Aeroporturi București la Romprest, astfel încât patronul de la Realitatea să le cumpere, să devină acționar majoritar și să preia controlul asupra companiei.

Pentru Maricel Păcuraru (deține prin fiul său 42,6% din Romprest) cumpărarea celor 10% este esențială, pe fondul conflictului cu celălalt acționar minoritar, Drăcea, care deține 43,7% din compania de salubritate. Compania Națională Aeroporturi București se află în subordinea ministerului transporturilor condus de Sorin Grindeanu.

Ca urmare a campaniei duse de Realitatea Plus împotriva sa, Grindeanu a depus și o sesizare la CNA.

Tot în emisiunea de la Realitatea, Grindeanu a dezvăluit că a avut o discuție cu reprezentanții postului în biroul premierului Marcel Ciolacu.

”Am acceptat să vin la întâlnirea din biroul premierului Ciolacu și mă bucur că am fost la întâlnire”, a spus el.

content-image

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 1817