‘Este fiul unui ofițer SRI și un om cu influență uriașă în mediul politic’

Deputatul USR Emanuel Ungureanu cere arestarea patronului UNTOLD, Bogdan Buta, în urma anchetei de presă realizate de jurnalistul Liviu Alexa. Buta este acuzat că ar fi abuzat sexual doi minori. Ungureanu suferează însă că Buta are protecție și nu va fi arestat.

„Patronul Untold Bogdan Buta a corupt doi minori pentru o partidă de sex!

Aceasta este o faptă penală de o gravitate extremă! Patronul Untold trebuie arestat urgent!

Jurnalistul Liviu Alexa a documentat impecabil fapta penală odioasă comisă de Bogdan Buta.

În condițiile în care Bogdan Buta este fiul unui ofițer SRI și un om cu influență uriașă în mediul politic, DIICOT îl va aresta?

Eu nu cred”, scrie deputatul USR pe Facebook.

Autosesizarea organelor de cercetare penală

IPJ Cluj și Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-au autosesizat cu privire la acuzaţiile la adresa lui Bogdan Buta. Antreprenorul este acuzat în presa locală că ar fi agresat sexual, în anul 2021, doi minori.

Doi tineri susțin că au făcut sex, pe când erau minori, cu partonul Untold, Bogdan Buta. Acest lucru s-ar fi întâmplat în urmă cu aproape 3 ani în casa patronului festivalului de munzică. Informațiile apar în ziarul Strict Secret, iar unul dintre tineri povestește că au fost contactați de Bogdan Buta pe Tinder. Tinerii nu știau că este vorba despre patronul Untold când s-au dus la el să bea. Erau trei, dintre care doi ar fi făcut sex cu acesta după ce au băut câteva ore. Unul avea 16 ani și el este cel care a povestit ce s-a întâmplat.

Întreaga anchetă de presă AICI!

Prima reacție a patronului UNTOLD, AICI!

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3925