Supărare mare – se anunța o lansare cu scântei a candidaților USR

Uniunea Salvați România (USR) are duminică, Comitetul Politic, în care va aproba alianța anunțată deja cu PMP și Forța Dreptei. Tot la acest eveniment, va fi prezentată și lista candidaților alianței pentru alegerile europarlamentare, motiv de scandal în USR, conform surselor din partid.

Vezi și: PMP a votat lista candidaților pentru alegerile europarlamentare

Încă de când președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat lista pentru europarlamentare, în partid a izbucnit un mare scandal pe motiv că lista a fost “făcută din pix” de către conducere, fără consultarea membrilor.

Ca atare, primul pe lista USR este fostul președinte al partidului Dan Barna, despre care s-a spus că a fost recompensat cu această funcție doar pentru că este apropiat de Cătălin Drulă. Dan Barna nu se mai bucură de susținerea partidului, după ce a pierdut funcția de președinte al USR în favoarea lui Dacian Cioloș, cel care ulterior a demisionat și el.

Există multe nemulțumiri în USR la adresa conducerii. Europarlamentari în funcție ai USR, dar și mai mulți membri i-au cerut demisia lui Cătălin Drulă.

Conform surselor politice, toate aceste voci nemulțumite urmează să își spună revendicările la ședința USR, motiv pentru care liderii partidului se așteaptă la un eveniment foarte tensionat.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 1817