lucrurile trebuie să fie tranșate/ Video

Vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, susține că deocamdată nu s-a decis nimic în ceea ce privește candidatura sa la Primăria Capitalei. Firea susține că simte că în PSD se trage de timp cu luarea unei decizii și arată că alte partide deja și-au lămurit lucrurile.

”Cred că și eu îmi pun aceeași întrebare. Lucrurile în acest moment nu sunt foarte clar definite. Probabil, că de aceea în alte țări există acele alegeri primare, prin care colegii care doresc să candideze își exprimă dorința. Cu sinceritate față de electorat.

PSD este la guvernare, avem prim-ministrul. Categoric, atenția este asupra guvernării, iar guvernarea s-a confruntat cu multe probleme (…) Va fi și un moment în care lucrurile vor trebui să fie tranșate. Ce observ la ceilalți competitori este că ei și-au cam lămurit situația în județe sau pentru alte funcții.

Util mi s-ar părea pentru fiecare partid să-și desemneze candidații, pentru că este un an cu 4 rânduri de alegeri și este nevoie de un sprijin reciproc între colegi, pentru că sunt proiecte comune. Nu cred că ar trebui așteptat, eventual să se aștepte pentru a exista un alt scandal”, a spus Gabriela Firea, la Prima News.

Firea l-a citat pe Marcel Ciolacu și susține că a devenit ”candidatul deocamdată”.

”Simt că există o ezitare, pentru că s-a statuat un nou termen ”candidatul deocamdată”. Faptul că eu sunt candidatul deocamdată, asta nu mă face să mă simt foarte susținută. Eu nu fug de responsabilitate, eu nu fug de proiectele pe care mi le-am asumat. Trebuie să fim împreună toți președinții de la sectoare, toți aliații PSD-ului., dar trebuie luată o decizie dacă sunt eu candidatul sau va fi un alt coleg”, a declarat Firea.

Firea: Ar fi bine să aibă toți simțul ridicolului

”Eu nu am plecat din PSD și nu voi spune precum alți colegi că, deși sunt membru în conducerea PSD, că nu mi-am votat colegii pentru anumite funcții. Eu m-am autosuspendat din PSD pentru că a fost un scandal fără precedent în România post-decembristă și nu am vrut să atrag guvernarea în acest scandal.

Nu mi-a cerut nimeni demisia, eu m-am dus la domnul prim-ministru cu demisia scrisă. Am simțul ridicolului, ceea ce ar fi bine să aibă fiecare”, a mai spus Gabriela Firea.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482