Flutur îl pune la punct pe Simion

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, îl pune la punct pe liderul AUR, George Simion. Acesta trece la fapte și îl invită pe Simion, astăzi, începând cu ora 15.00, la o discuție civilizată despre problemele județului.

Mai mult, acesta îi lansează și o provocare: „Îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție și să discutăm problemele sucevenilor. Și îi fac o propunere bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta plec din politică acasă. Dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”, a transmis Gheorghe Flutur.

Amintim că George Simion a anunțat pentru astăzi, la ora 15.00, un miting anti-Flutur în fața Casei de Cultură, acolo unde de la 13.00 la 15.00 va fi o ședință a PNL.

Sucevenii și nu numai așteaptă să vadă reacția lui George Simion și răspunsul acestuia la “propunerea bărbătească“ a lui Flutur. Rămâne de văzut dacă acesta este în stare să răspundă pe măsură provocării liderului liberal sau va merge pe varianta care l-a consacrat – aceea de a striga în portavoce, în stradă, și de a fi live pe rețelele sociale în timp ce face circ.

Confruntarea Flutur – Simion are loc după ce AUR a organizat de Ziua Principatelor Române, în urmă cu câteva zile, la Suceava, o manifestație la care i-a cerut demisia lui Gheorghe Flutur de la conducerea Consiliului Județean.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878