Ăsta o să fie tot viitorul noii echipe

Coordonatorul campaniei PSD la alegerile europarlamentare, eurodeputatul Mihai Tudose, a declarat vineri, în cadrul conferinţei de alegeri a organizaţiei PSD Maramureş Tudose, către liderul filialei, Gabriel Zetea, că mai rău decât stau acum, e greu de presupus şi dacă la primele alegeri, care sunt cele mai importante, nu vor câştiga, ăsta a fost tot viitorul noii echipe. ”Vă promit că veţi avea mai mult timp să staţi cu copiii”, a mai spus Mihai Tudose. Avertismentul este unul care poate fi luat în considerare de mai mulți lideri ai PSD, mai ales că în această perioadă au loc alegeri interne și un rezultat prost la alegeri ar putea aduce căderi de capete, informează News.ro.

”Cred că mai rău decât staţi acum, e greu de presupus. (..) Dacă primele alegeri, care sunt cele mai importante, nu câştigaţi, asta a fost tot viitorul noii echipe nou alese şi domnul preşedinte, vă promit eu că veţi avea mai mult timp să staţi cu copiii, să nu vă mai sacrificaţi”, a spus coordonatorul campaniei PSD la europarlamentare, către liderul PSD Maramureş, Gabriel Zetea, care îşi anunţase candidatura pentru şefia organizaţiei.

Strategii cu sute, cu mii de oameni nu e bine

Tudose le-a promis celor din organizaţie că se vor vedea mai des în perioada următoare, dar ”mai pe bucăţele, fiindcă strategii cu sute, cu mii de oameni nu e bine”.

”Vreau să nu ne mai facem de râs aici pentru că, totuşi, Maramureşul este un simbol al României, şi este important să avem simbolurile”, a mai afirmat Tudose.

În replică, Gabriel Zetea a răspuns că a înţeles misiunea pe care o au.

”Am înţeles misiunea pe care o avem, misiunea PSD Maramureş este aceea de a câştiga alegerile”, a spus Zetea.

El a precizat că le-a transmis colegilor că noua conducere aleasă în cadrul conferinţei nu are un mandat pe 4 ani ci un mandat pentru alegerile din 2024.

”Echipa câştigă, merge înainte, echipa pierde, echipa pierde acasă”, a spus Zetea.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3925