După alegeri vom forma o majoritate pro-europeană care va conduce pentru următorii 5 ani

Vicepreședintele Partidului Popular European, europarlamentarul Siegfried Mureșan, anunță că partidul din care face parte a decis ca după alegerile europarlamentare din acest an să formeze o majoritate pro-europeană în Parlamentul European:

”Partidul Popular European (PPE) va câștiga alegerile europarlamentare și va forma o majoritate proeuropeană care va conduce Parlamentul European în următorii 5 ani.

PPE este cea mai mare familie politică din Europa și conduce majoritățile proeuropene în Parlamentul European de 20 de ani.

Astfel, ca vicepreședinte al PPE, spun clar:

După alegerile europene din iunie, tot noi vom rămâne cel mai mare grup politic din Parlamentul European;

Vom lucra împreună cu celelalte grupuri politice proeuropene pentru formarea unei majorități stabile pe următorii 5 ani.

Partidele populiste eurosceptice nu vor avea mai multe șanse să creeze o majoritate în Parlamentul European.

Noi, PPE, nu vom accepta acest lucru.

Partidele populiste sunt divizate, nu se înțeleg între ele și, chiar dacă vor crește în unele state, în altele vor scădea și vor rămâne o minoritate în Parlamentul European.

Partidele populiste au fost și vor rămâne izolate la nivel european. Majoritatea în următorii cinci ani va fi una proeuropeană, condusă de PPE, care va rămâne cel mai mare grup după alegerile europarlamentare.”, susține el pe pagina sa de Facebook.

content-image

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4761