vreau să o spun clar și răspicat

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, susține că pensionarii nu trebuie să se teamă de vizita Fondului Monetar Internațional. Budăi arată că noua Lege a Pensiilor a fost negociată la cel mai înalt nivel și nu există nicio șansă ca o recomandare FMI să împiedice aplicarea legii.

”Vreau să spun foarte clar și răspicat că situația este decisă. Discuțiile au fost purtate împreună cu Comisia Europeană, cu Banca Mondială, tripartit Guvernul României reprezentat de Ministerul Muncii și în final toate discuțiile au fost încheiate. Legea este aprobată, sustenabilitatea legii este clar declarată și întărită de către experții Comisiei Europene și a băncii Mondiale, de aici nu avem nicio problemă”, a explicat Marius Budăi în exclusivitate la Antena 3 CNN.

”Aceste misiuni ale Fondului Monetar Internațional în România și în oricare țară din lume nu sunt misiuni țintite, de data aceasta nu este o misiune țintită, este o misiune care are loc în fiecare an.

Fondul Monetar Internațional vine atât la Guvern cât și la Parlament. Eu însumi, când am avut onoarea să fiu ministru al Muncii, dar mai ales președinte al Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților, am avut astfel de discuții cu reprezentanți ai Fondului Monetar Internațional”, a mai spus fostul ministru.

Suntem determinați să implementăm Legea Pensiilor

”Se poartă discuții, așa cum este absolut normal, dar până la urmă decidentul este Guvernul României și o spun cu tărie, pentru că am fost și am avut onoarea să depun de trei ori jurământul în Guvernul României și știu discuțiile cum se poartă atât la Comisia Europeană cât și la Fondul Monetar Internațional și la Banca Mondială.

Noi suntem extrem de determinați să implementăm Legea Pensiilor”, a concluzionat Marius Budăi la Antena 3 CNN.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4761