Nu a cerut nimeni demisia comisarului european pe Agricultură

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marţi, că nu a cerut nimeni demisia comisarului european pe Agricultură şi că ministrul Agriculturii, Florin Barbu a spus foarte clar, dacă nu suntem în stare niciunul, ne dăm cu toţii demisia, în frunte cu comisarul european.

”Nu a cerut nimeni. Am vorbit şi cu dna Luminiţa Odobescu, am transmis foarte clar. Domnul ministru a spus foarte clar, dacă nu suntem în stare niciunul, ne dăm cu toţii demisia, în frunte cu comisarul european.

Acum, pentru câteva luni, nu e un capăt de ţară să cerem demisia cuiva”, a spus Marcel Ciolacu, după consultările de la Ministerul Afacerilor Interne.

Marcel Ciolacu l-a atact pe Dacian Cioloș, fost comisar european de Agricultură

Premierul a mai spus: ”Ştiu că am avut şi noi un comisar pe agricultură. Eu nu îmi aduc aminte de nimic notabil ce s-a întâmplat în acea perioadă. Poate îl întrebaţi”.

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat luni că fermierii din Mureş i-au spus să ceară demisia comisarului european pe Agricultură, dacă nu susţine solicitarea României privind derogarea de la 4% pârloagă pe terenurile agricole iar el trebuie să ducă vocea fermierilor în Consiliul de miniştri.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5393