Nici nu vreau să fiu din filmul ăsta

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că el se mă bucură foarte mult că Mihai Tudose a spus că nu este din filmul acesta, pentru că nici nu vrea să fie. ”Eu vreau să fac parte dintr-un serial pe termen mediu, unde să avem ce spune oamenilor”, a arătat liderul liberal, informează News.ro.

”Eu mă bucur foarte mult că domnul Tudose a spus că nu sunt din filmul acesta, pentru că nici nu vreau să fiu din filmul acesta”, a spus Nicolae Ciucă, întrebat cum comentează afirmaţiile europarlamentarului PSD Mihai Tudose despre persoana sa.

”Dânsul e actor în filmul ăsta de câţiva ani şi ştim foarte bine unde duce o imagine a unui film pe care îl vezi de multe ori. Eu vreau să fac parte dintr-un serial pe termen mediu, unde să avem ce spune oamenilor şi să avem ce să le prezentăm pentru tot ceea ce înseamnă dezvoltarea economică şi prosperitatea românilor.

Tudose: Ciucă nu e din filmul ăsta

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat recent că liderul PNL Nicolae Ciucă nu e făcut pentru politică.

”Nu-i din filmul ăsta”, spune europarlamentarul PSD, care nu-l vede pe Nicolae Ciucă în postura de candidat PNL la alegerile prezidenţiale. ”Dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, domnul Ciucă nu va mai fi preşedintele PNL, hai să fim serioşi”, a declarat Mihai Tudose într-un interviu pentru Prima News.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4761