Câștigăm toate alegerile din 2024

Claudiu Târziu (AUR): Câștigăm toate alegerile din 2024

Într-un interviu acordat publicației „La Derecha Diario” , una dintre cele mai importante platforme conservatoare din Argentina, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu, a declarat, între altele, că AUR și-a propus să câștige toate alegerile din 2024, iar acest obiectiv nu este unul prea optimist.

“Față de anul 2020, când am reușit să obținem 10% din locurile din Parlament, astăzi suntem mult mai puternici, mai hotărâți și avem alături de noi specialiști pe care îi susținem pentru a îndrepta ceea ce este de îndreptat în domeniile-cheie ale societății și economiei. Din ce în ce mai mulți români ne vin alături pentru că sunt conștienți că partidul nostru reprezintă singura alternativă la vechile partide socialiste corupte care i-au sărăcit pe români. Indiscutabil, suntem în creștere, iar acest lucru ne face să credem că avem șanse considerabile de a fi pe prima poziție în alegerile pentru Parlamentul European. România are dreptul la 33 mandate, iar noi, AUR, suntem încrezători că vom obține cel puțin 10-12. Avem o listă de candidați destoinici, foarte bine pregătiți și devotați cauzei și valorilor noastre național-conservatoare. Am fost singurul partid care și-a anunțat candidații pentru Parlamentul European încă din vara anului trecut. Este foarte important ca alegătorii să îi cunoască, să îi asculte și să le înțeleagă viziunea și proiectele viitorilor deputați europeni.” – spune liderul AUR.

Întrebat dacă România va avea un guvern condus de AUR, senatorul Târziu afirmă că el crede cu fermitate în acest lucru. “Anul acesta este anul marilor schimbări. În urma alegerilor parlamentare din toamnă, vom avea o nouă componență a Parlamentului și un nou Executiv. După mai bine de trei decenii de guvernări corupte și în răspăr cu interesele noastre ca stat și ca membru al Uniunii Europene, AUR va readuce în sufletele românilor mândria de a fi român. Optimismul nostru nu este neîntemeiat, ci se fundamentează pe ceea ce se întâmplă atât la nivel național, cât și în plan european, și, mai ales, pe felul în care reacționează românii la mesajele și acțiunile noastre ” – subliniază Claudiu Târziu.

Autorul interviului publicat de „La Derecha Diario”, jurnalistul Sergio Velasco, l-a invitat pe senatorul Târziu să comenteze și evoluțiile politice din SUA, unde vor avea loc, de asemenea, alegeri prezidențiale. “Sub administrația Biden, Statele Unite au fost mai slăbite ca niciodată, un uriaș cu picioare de lut. De fapt, nu Joe Biden a condus SUA în ultimii patru ani, ci tabăra woke care îl ține sub controlul său. Biden nu a ratat nicio ocazie pentru a-și dovedi neputința și faptul că este un prizonier al unor interese extrem de periculoase atât pentru Statele Unite, cât și pentru europeni” – consideră liderul AUR, în opinia căruia “Donald Trump are calitățile și forța de a repune lucrurile pe făgașul lor firesc. După toate sondajele de opinie, americanii, nu numai republicanii, îl doresc din nou la Casa Albă.”

În același interviu acordat platformei argentiniene „La Derecha Diario”, Claudiu Târziu a răspuns și unei întrebări legate de ostilitățile militare din Ucraina. El a subliniat că partidul AUR rămâne consecvent poziției exprimate din primele zile ale invaziei militare rusești, și anume aceea a rezolvării conflictului pe căi diplomatice. “În lipsa unei soluții diplomatice bine negociate și chibzuite, bazate pe realism, alte sute de mii de civili și soldați își vor pierde viața într-un conflict ale cărui sfori sunt trase de o clică de iresponsabili, cinici și lipsiți de scrupule. Va prevala rațiunea? Doar cu îndrumarea Bunului Dumnezeu!” – spune, în finalul interviului din „La Derecha Diario” , preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878