Mâine va fi un protest de 5 ori mai mare ca duminică! Informații de ultimă oră

Mâine va fi un protest de 5 ori mai mare ca duminică! Informații de ultimă oră

Protestul autorizat în București va contionua și luni, în Piața Constituției. Dacă duminică cei câțiva protestatari, nu m ai mulți ca degetele de la mâini, au adus doar un tractor, luni, potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, în centrul Capitalei vor fi de cinci ori m ai multe autovehicule.

Astfel, la protestul care a luat o turnură politică, după ce s-a aflat că cel care a obținut autorizarea de la Primăria Capitalei este avocat în partidul Dianei Șoșoacă, vor participa o mașină Hyundai, trei cap-tractor și o autoutilitară.

Nicușor Dan vrea să le strice petrecerea

Pe de altă parte, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a spus, duminică, fapttul că organizatorul protestului din Piaţa Constituţiei va fi întrebat dacă intenţionează să renunţe la această acţiune pentru zilele de luni şi marţi, anunță Agerpres.

Întrebat dacă este posibilă o prelungire a autorizaţiei, având în vedere rata scăzută de participare la protest, edilul general a replicat că “nu se pune problema” şi că, mai degrabă, este posibil să se facă demersuri pentru a scurta perioada aprobată.

“Întrebarea este: poate reuşim o discuţie, luni, cu organizatorul fie să restrângă, fie să renunţe pentru zilele de luni şi marţi. (…) Mâine este o şedinţă ordinară a comisiei şi în timpul comisiei o să îi dăm un telefon (organizatorului, n.r.) şi o să vedem ce intenţionează”, a spus primarul general, într-o declaraţie acordată presei.

Nicuşor Dan a precizat că, potrivit informaţiilor sale, nu există alte solicitări pentru proteste legate de nemulţumirile fermierilor şi transportatorilor.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, că autorităţile locale au aprobat organizarea unui protest, duminică, luni şi marţi, în Piaţa Constituţiei, cu participarea a 5.000 de persoane, 100 de tractoare şi 100 de capete tractor.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482