Edilul îl va suna pe organizatorul acțiunii

Nicuşor Dan vrea să pună ‘cruce’ protestului eșuat din Piaţa Constituţiei: Edilul îl va suna pe organizatorul acțiunii

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, precizează că organizatorul protestului din Piaţa Constituţiei va fi întrebat dacă intenţionează să renunţe la această acţiune pentru zilele de luni şi marţi, anunță Agerpres.

Întrebat dacă este posibilă o prelungire a autorizaţiei, având în vedere rata scăzută de participare la protest, edilul general a replicat că “nu se pune problema” şi că, mai degrabă, este posibil să se facă demersuri pentru a scurta perioada aprobată.

Ce a spus Nicușor Dan

“Întrebarea este: poate reuşim o discuţie, luni, cu organizatorul fie să restrângă, fie să renunţe pentru zilele de luni şi marţi. (…) Mâine este o şedinţă ordinară a comisiei şi în timpul comisiei o să îi dăm un telefon (organizatorului, n.r.) şi o să vedem ce intenţionează”, a spus primarul general, într-o declaraţie acordată presei.

Nicuşor Dan a precizat că, potrivit informaţiilor sale, nu există alte solicitări pentru proteste legate de nemulţumirile fermierilor şi transportatorilor.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, că autorităţile locale au aprobat organizarea unui protest, duminică, luni şi marţi, în Piaţa Constituţiei, cu participarea a 5.000 de persoane, 100 de tractoare şi 100 de capete tractor.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878