‘Să lăsăm campania electorală pentru mai târziu și să ne preocupăm mai mult de adevăratele probleme ale oamenilor’

Chestorul Senatului, Ciprian Pandea salută identificarea unor  măsuri care  răspund solicitărilor fermierilor și transportatorilor.

„Ca membru al comisiei de agricultură din Senatul României,  consider că nemulțumirile protestatarilor sunt reale și îndreptățite iar soluțiile găsite de reprezentanții Guvernului, printre care acordarea unui ajutor de 100 euro/hectar pentru fermierii din sectorul vegetal, pentru a compensa pierderile suferite din cauza războiului din Ucraina, echivalarea permisului auto la categoriile B și B1 pentru tractoare sau efectuarea ITP la sediul fermelor, răspund în mare măsură cererilor formulate de fermieri și transportatori”.

Senatorul liberal spune că dialogul dintre Guvern și protestatari  trebuie să continue până când se va ajunge la un compromis rațional și acceptabil. Ciprian Pandea speră ca anunțatul protest din Piața Constituției se va derula pașnic, fără incidente sau violențe și face un apel la politicieni să nu încerce să confiște politic protestele fermierilor și transportatorilor.

„Observ că nici nu a fost stabilită data alegerilor și unii politicieni au intrat deja în febra alegerilor. Să lăsăm campania electorală pentru mai târziu și să ne preocupăm mai mult de adevăratele probleme ale oamenilor pentru că aceștia așteaptă soluții concrete,  nu vorbe goale sau circ mediatic”, declară chestorul Senatului, Ciprian Pandea.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4761