PNL a luat tot AUR-ul din Strehaia!

PNL a luat tot AUR-ul din Strehaia!

Președintele AUR Strehaia Dan Molea împreună cu membrii organizației s-au alăturat organizației PNL Strehaia, anunță deputatul liberal Virgil Popescu. El spune că Molea „a acceptat provocarea de a fi candidatul la primărie la alegerile de anul acesta”.

„Echipa liberală de la Strehaia este de astăzi mult mai puternică! Președintele AUR Strehaia Dan Molea împreună cu membrii organizației s-au alăturat organizației PNL Strehaia, după ce s-au convins că AUR nu este un partid serios, care să vrea binele cetățenilor! Dan Molea își dorește foarte mult să dezvolte orașul Strehaia și a acceptat provocarea de a fi candidatul la primărie la alegerile de anul acesta”, scrie Virgil Popescu pe Facebook.

El spune că Dan Molea va avea va avea parte de toată susținerea din partea sa și a echipei PNL Mehedinți

„Dar până la alegeri liberalii de Strehaia îl vor soma pe edil să își facă treaba, pentru că orașul pierde oportunități importante de dezvoltare! Mă bucur că domnul Molea și-a dat seama că AUR este un partid toxic. În plus, AUR Mehedinți este de fapt o anexă a PSD-ului, cu 3 , respectiv Chircu – PSD Aladin Georgescu, Ganțu – PSD Marius Screciu și Folescu, care de fapt este în continuare deputat PSD. Așa că am încredere că mehedințenii și cetățenii din Strehaia nu se vor lăsa păcăliți de aceste ”tactici”, ci vor alege PNL, pentru că PSD înseamnă stagnare”, încheie Popescu, relatează Mediafax.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5393