Ministrul Finanțelor a propus doi noi vicepreședinți ANAF

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a propus joi premierului numirea a doi vicepreşedinţi la ANAF, potrivit informaţiilor obţinute de Profit.ro. Unul dintre posturile de vicepreşedinte ANAF este acum ocupat de Sandu Costea, care va fi revocat. De asemenea, în cărţi este şi numirea unui nou preşedinte la Vamă, dar în acest caz discuţiile ar mai putea continua, în timp ce surse guvernamentale afirmă că urmează schimbarea şi la Vamă, chiar de azi.

Cei doi noi vicepreşedinţi ANAF, conform informaţiilor Profit.ro, vor fi Ionescu Gabriela Florentina şi Drăghici Alexandru, ambii funcţionari cu carieră îndelungată în administraţia fiscală, conform Profit.ro. Drăghici a mai fost vicepreședinte ANAF în 2018, când a fost înlocuit chiar cu actuala șefă, Nicoleta Cîrciumaru.

Propunerile ministrului sunt aşteptate la cabinetul premierului Marcel Ciolacu pentru a fi aprobate.

Ministrul Finanţelor Publice, Marcel Boloş, a anunţat miercuri seară că în zilele următoare va face propuneri pentru schimbarea unor persoane din funcţii de conducere din cadrul ANAF şi Autorităţii Vamale Române. ”Nu există ANAF şi Autoritatea Vamală cu conducere lipsită de performanţă”, subliniază ministrul.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482