Marcel Ciolacu explică de ce i-a executat pe șeful Vămilor și vicepreședinții ANAF/ Video

Premierul Marcel Ciolacu a luat decizia de a-i schimba din funcție pe șeful Autorității Vamale, Ion Cupă, dar și vicepreședinții ANAF. Ciolacu a explicat că a înțeles care erau deficiențele și este nevoie de alți oameni în aceste funcții.

”În final, vreau să mulțumesc miniștrilor Agriculturii și Transporturilor, Florin Barbu și Sorin Grindeanu, pentru dialogul constant purtat cu fermierii și transportatorii, care va continua. Domnul ministru Boloș trebuie să reintre în acest format de dialog, fiindcă vreau să găsim soluții și pentru alte subiecte importante, precum restituirea parțială către operatorii de transport a accizei la carburanți. De altfel, dl Boloș a fost prompt după ce a primit semnale la întâlnirea cu protestatarii privind problemele din vămi și a propus azi schimbarea conducerii Autorității Vamale Române, cu o persoană pe care am înțeles că și-o asumă.

Voi cere noii conduceri a Vămilor să vină cu rezolvări rapide la toate cerințele legitime ale fermierilor și transportatorilor.”, a spus Marcel Ciolacu.

Cine vor fi noii titulari

Cei doi noi vicepreşedinţi ANAF, vor fi Ionescu Gabriela Florentina şi Drăghici Alexandru, iar secretar general la Finante va fi Liliana Anghel.

La Vamă va fi președinte Marcel Simion Mutescu, vicepresedinte – Ioan Dudu, iar secretar general – Daniel Costinel Nache

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878