‘Emil Boc ar trebui să demisioneze dacă în august nu vor fi finalizate 4 staţii de metrou!’

Preşedintele AUR, George Simion, l-a criticat, miercuri pe primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, afirmând că proiectele acestuia sunt “minciuni” şi că acesta ar trebui să demisioneze dacă până în luna august a acestui an nu vor fi finalizate patru staţii de metrou.

“Văd în Cluj unele lucruri care pur şi simplu nu sunt normale. Cluj-Napoca are un buget enorm, dar nu se face nimic notabil cu el. Centura e o minciună, metroul e o poveste, spitalul regional de urgenţă este o fantasmagorie. Este pur şi simplu strigător la cer că acest oraş minunat, cu un buget imens, beneficiază atât de puţin în realitate. Din câte am documentat până acum, mare parte din bugetul din Cluj-Napoca merge către găurile negre de la RADP (Regia Autonomă a Domeniului Public) şi din Compania de transport public”, a declarat George Simion, într-o conferinţă de presă susţinută alături de deputatul AUR Ilie-Alin Coleşa.

Preşedintele AUR a mai spus că îi cere lui Emil Boc să-şi dea demisia din funcţie dacă până în august nu vor fi terminate patru staţii de metrou, aşa cum prevede proiectul.

“Sunt prezent azi aici cu mare drag, sunt din ce în ce mai prezent în Cluj-Napoca şi în judeţul Cluj şi îmi doresc să iau parte activ cât mai mult la viaţa socială, viaţa politică din judeţul dumneavoastră, care sper să fie şi judeţul meu în curând”, a mai spus George Simion, relaetază Agerpres.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4761