EXCLUSIV Pe cine pune Diana Șoșoacă pe locul 2 la europarlamentare?

Încep să se contureze listele pentru alegerile europarlamentare din luna iunie. Potrivit unor surse apropiate de conducerea SOS România, Diana Șoșoacă va avea un număr doi surpriză pe listele pentru europarlamentare. Este vorba despre nimeni altul decât Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD.

Alte nume vehiculate pe lista condusă de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă sunt Luis Lazarus, Marius Tudor, Miron Manega și Alexandru Amititeloaie. De asemenea, soțul senatoarei, Silvestru Șoșoacă, este și el în cărți pentru a ocupa un loc de europarlamentar.

Tandemul dintre Diana Șoșoacă și Aurelian Pavelescu a fost oficializat în cadrul mai multor întâlniri pe care aceștia le-au avut în ultimele săptămâni. După ce a încercat să prindă un loc pe listele PSD, folosindu-se de numele PNȚCD, și a fost refuzat în mod constant, Aurelian Pavelescu s-a repliat în brațele Dianei Șoșoacă.

Este de văzut cât va rezista acest nou concubinaj politic, având în vedere că în urmă cu câteva luni aceeași senatoare Diana Șoșoacă își anunța și prim-ministrul în persoana lui Eugen Teodorovici, cel care s-a delimitat de aceasta în mod drastic în ultima perioadă.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482