‘Veți vedea capturi record de droguri’ (video)

Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seară, la Antena 3, că pentru prima oară Internele și serviciile de informații române lucrează „umăr la umăr” cu experți din străinătate pentru destructurarea rețelelor de traficanți de droguri.

Întrebat cum comentează faptul că se înregistrează cazuri de tineri care încep să consume droguri încă de la 13 ani, Ciolacu a spus că deși timpul de trecere de la „consumatori experimentali” la „consumatori ocazionali” este „deja alarmant” în rândul tinerilor, „încă suntem o țară de tranzit” și a apreciat că flagelul trebuie eliminat, totuși statul trebuie să găsească soluții astfel încât „atunci când un copil greșește nu trebuie sa-i tai capul, trebuie să salvezi acești copii”.

Premierul a precizat în acest context că „pentru prima oară MAI și serviciile de intelligence” colaborează „umăr la umăr”  cu agenții din străinătate care au informații mai bune în domeniul luptei cu traficanții de droguri.

„S-a intrat în forță, se va intra și mai în forță”, a precizat Ciolacu. „Veți vedea următoarele luni și niște capturi record de droguri în România”, a continuat el. Premierul a precizat că nu poate să intre în detalii pentru că nu vrea să afecteze în vreun anchetele.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482