În timp ce Chirica doarme, Oragnizația PSD a deszăpezit drumurile către Primărie

Liderul PSD Iași și secretar de stat la ministerul Mediului, Bogdan Balanișcu, anunță într-o postare pe pagina sa de socializare, că a deszăpezit drumul către Primăria orașului, asta, în timp ce primarul Mihai Chirica „doarme”.

„Am deszăpezit drumul ieșenilor către Primărie, în timp ce Mihai Chirica doarme în biroul lui cald! Alături de colegii din cadrul Organizației Municipale a PSD Iași, am deszăpezit intrarea laterală a Primăriei Iași!

Este poarta pe care mulți ieșeni intră în curtea instituției pentru a-și rezolva problemele la registratură și la celelalte birouri din cadrul municipalității”, precizează social-democratul.

Balanișcu că timp de o săptămână a nins în municipiul Iași, iar edilul nu a deszăpezit intrările în Primărie.

„De 7 zile a nins în orașul nostru, iar domnul primar, dublu inculpat, Mihai Chirica încă nu a catadicsit să deszăpezească intrările în instituția pe care o conduce. Tocmai de aceea i-am făcut noi treaba și am deszăpezit drumul ieșenilor către Primărie!

Inacceptabil este faptul că la o săptămână de la ninsoare trotuarele sunt impracticabile, încă mai există străzi pe care utilajele nu au ajuns pentru a le deszăpezi, iar edilul PNL Mihai Chirica ne spune că singura noastră salvare este creșterea temperaturilor pentru a topi munții de zăpadă care au pus stăpânire pe Iași”, a subliniat Balanișcu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4761