‘Așa arată România sub talpa lui Klaus Iohannis și a coaliției PSD-PNL’

Şeful Poliţiei Române, Benone Marian Matei, a afirmat, luni, că se incită la violenţă pe grupurile de socializare, în contextul protestelor transportatorilor şi fermierilor, iar anumite persoane îndeamnă oamenii să pună mâna pe lopeţi şi pe topoare pentru a-şi face dreptate (mai multe, aici). El a anunţat  că au fost deschise 24 de dosare penale pentru incitare la violenţă. USR cere în acest context demisia ministrului de Interne, Cătălin Predoiu, dar și a șefului Poliției.

Cătălin Drulă, președintle USR: „24 de dosare penale deschise protestatarilor în 6 zile. Oameni ridicați seara și percheziționați pentru postări pe Facebook. Ordine date șefilor din Poliție numiți politic să fugărească protestatarii.

Așa arată România sub talpa lui Klaus Iohannis și a coaliției PSD-PNL. Un stat capturat, în care instituțiile de forță sunt folosite pentru intimidarea și hărțuirea celor ce îndrăznesc să strice liniștea privilegiaților.

Ministrul PNL de Interne, Cătălin Predoiu, împreună cu Benone Matei, șeful Poliției Românie, trebuie să se oprească! E timpul să își înainteze demisiile, așa cum ar fi fost normal să o facă imediat după tragedia de la 2 Mai.

România înseamnă mai mult decât un sistem ticăloșit în care cei care îndrăznesc să se opună sunt pedepsiți. Mai avem puțin de rezistat. E anul decontului”, a transmis președintele USR.

Vezi și: Angi Șerban a explodat după ce a fost săltată de Poliție: ‘Am fost percheziționată la chiloți, sutien și ciorapi: se numește poliție politică!’

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878