Miron Mitrea spulberă negocierile protestatari

Miron Mitrea spune că negocierile dintre protestatari și ministere au eșuat din cauză că fermierii și transportatorii nu pot fi calmați cu explicații ce țin de politică externă. Mitrea spune că celor ieșiți în stradă le-a ajuns cuțitul la os, din cauza dificultăților financiare.

Vezi și: Protestele alunecă încet și sigur spre politic. Solicitările clamate pe comunicările interne nu au a face cu doleanțele inițiale (Foto)

“Totdeauna cineva din spate îi manipulează pe oameni. Ca oamenii să iasă în stradă la o asemenea intensitate și la asemenea condiții înseamnă că sunt frustrați.

Nu poți să judeci oamenii când sunt în stradă la o asemenea manifestare. M-am uitat la revendicările lor, este evident că este vorba despre o nemulțumire profundă pe care numai cei din sistem o pot înțelege. Nu înțeleg de ce au stat atât de mult până au vorbit cu ei, de ce nu au trimis pe cineva specializat. Nu va potoli supărarea lor dacă îi ameninți că România va pierde nu știu ce finanțare.

Vezi și: Protestele transportatorilor și agricultorilor o iau pe o pantă periculoasă. Steagul Rusiei a apărut la protestele `spontane`

Ei nu au o organizație, oamenii au ieșit în stradă într-o manifestare difuză și periculoasă”, a spus Miron Mitrea la Realitatea.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482