Să începi direct cu acțiuni din astea e cel puțin ciudat

Sorin Grindeanu, prima reacție în protestul momentului: Să începi direct cu acțiuni din astea, e cel puțin ciudat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a vorbit, vineri seară, la Digi 24, despre protestul transportatorilor și fermierilor, la scurt după ce premierul Marcel Ciolacu a terminat întâlnirea cu reprezentanții manifestanților.

“Știu că au fost reprezentanți ai celor care protestează. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să fi fost înainte, nu după acțiunea de protest.

Eu nu am avut cereri la minister. Dar să începi direct cu acțiuni din astea, e cel puțin ciudat.

Toată lumea în această țară trebuie să respectăm legea. Eu cred că atunci când vrei să fii ascultat și respectat, trebuie să respecți cadrul legal.

Eu am întrebat colegii dacă am fost contactați și mi s-a spus că nu.

Am contactat o parte dintre asociații, și ei erau mirați că s-a ajuns la acțiuni radicale.

RCA și vămile nu țin de ministerul transporturilor. Nu putem să nu facem cântăriri, nu cred că nu putem să nu plătim rovinietă.

Nu înțeleg de ce nu se vrea GPS pe camioane. Eu vă spun că vor fi cântare în vămi, le vom moderniza. La cântărire se pierd 40-50 de secunde.

Am făcut față în Portul Constanța la afluxul mare de mărfuri. Nu intră camionagii în față, în port. Dacă s-a întâmplat așa ceva, să mi se semnalizeze.

Este o manipulare ce se întâmplă. Se fac greșeli, este o parte a opoziției care e pe modul avion. Nu știu decât să spună de justiție, dar când e vorba de Vlad Voiculescu, nu se mai spune nimic.

Faptul că în acest moment ajungem să spunem că opoziție e reprezentată de cei doi (n. r George Simion, Diana Șoșoacă) se datorează și faptului că USR e pe modul avion”, a spus Sorin Grindeanu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4624