Nicolae Ciucă anunță care este ținta PNL la Europarlamentare și dă detalii despre candidații la alegerile din acest an(surse)

Președintele PNL afirmă că proiectul comun cu PSD legat de țară nu va mai fi o temă de discuție cu social-democrați, cel puțin până după alegerile Europarlamentare, susțin surse liberale pentru STIRIPESURSE.RO.

„Contează foarte mult cum va fi campania electorală. Dacă vor fi atacuri la adresa noastră, sau invers, și nu discuții pe teme concrete, e posibil ca lucrurile să stea altfel”, a spus Nicolae Ciucă, potrivit surselor citate.

Liberalii au avut, joi, prima ședința a Biroului Politic Național al partdiului în care s-au discutat mai multe teme importante pentru partid.

Astfel, Ciucă le-a comunicat colegilor săi care este ținta pentru alegerile Europarlamentare: este vorba despre obținerea a 8 locuri – 7 posturi eligibile plus unul la redistribuire.

Lista ptentru alegerile din primăvară va fi anunțată la Congresul Partidului Popular European.

„Cap de listă va fi un candidat din afară, unul cunoscut și cu tracțiune, care să ridice lista. Candidatul pentru Primăria Capitalei va fi anunțat până la mijlocul lunii martie, sau chiar dupa Congresul PPE. Vom avea propriul candidat la Prezidențiale”, i-a anunțat Ciucă pe liberali, potrivit surselor citate.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482