George Simion a ajuns în mijlocul protestatarilor în Chiajna / Video

George Simion a ajuns în mijlocul protestatarilor în Chiajna

Liderul AUR, George Simion, a ajuns joi seara în mijlocul transportatorilor și fermierilor care protestează la marginea Capitalei. Protestatarii au fost blocați de jandarmerie și poliție să ajungă în Piața Victoriei.

“Suntem alături de români! Să îi lase Grindeanu și Ciolacu să ajungă în Piața Victoriei. Au dreptul la protest. De ce îi ține Jandarmeria aici?”, a fost mesajul transmis de președintele AUR.

George Simion a precizat că “acest Guvern nu are dreptul să blocheze transportatorii și fermierii. E dreptul fiecărui român să protesteze. Jandarmeria lui Ciolacu să își retragă oamenii”.

“Să îi fie rușine lui Grindeanu! Îi cheamă pe protestatari săptămâna viitoare. Să îi fie rușine lui Ciolacu pentru că nu îi lasă să ajungă în Piața Victoriei”, a mai spus liderul AUR.

Întrebat ce ar face în locul guvernanților, Simion a spus că i-ar asculta pe transportatori și fermieri. “Asta nu fac ei. E dreptul lor de a protesta”.

George Simion a prezentat mai multe bannere afișate de protestatari cu revendicările acestora. “Scrie negru pe alb ce vor oamenii, Grindeanu!”, a spus liderul AUR.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482