Marcel Ciolacu s-a luat cu mâinile de cap, după ce a primit raportul Corpului de Control la CSA Steaua (Surse)

Premierul Marcel Ciolacu a cerut Corpului de Control, în vara anului, să efectueze o anchetă la clubul CSA Steaua. Verificările s-au finalizat, iar raportul preliminar arată că statul a cheltuit 100 de milioane de euro pentru clubul din Ghencea. De asemenea, Marcel Ciolacu a primit raportul preliminar al raportului Corpului de Control, după verificările efectuate la Poșta Română.

Conform surselor guvernamentale, un raport preliminar a ajuns pe masa premierului Marcel Ciolacu, iar ”premierul nu este deloc mulțumit de ceea ce s-a găsit la CSA Steaua.”.

Premierul le-a spus celor din Guvern că la CSA Steaua s-au făcut doar verificări punctuale și a cerut Corpului de Control să facă o verificare mai amănunțită, iar apoi să vină cu raportul final. 
Marcel Ciolacu, război cu generalii de la CSA Steaua

Premierul Marcel Ciolacu a trimis Corpul de Control la CSA Steaua, iar ulterior a ieșit cu un mesaj de susținere pentru FCSB.

„Bazele sportive sunt ale statului român; bazele sportive sunt pentru sport. Nu trebuie să ne implicăm, nu trebuie să ţinem cont de alte lucruri şi să nu lăsăm anumiţi sportivi să joace pe aceste baze care sunt ale statului român. Cum şi eu, în acest moment vremelnic sunt prim-ministru, şi aceste baze se dau în administrare anumitor instituţii. Instituţiile respective trebuie să se ridice la nivelul aşteptării sportivilor. Înţeleg foarte bine că se pot face şi concerte pe stadioane, dar atunci când nu există competiţii, atunci când nu există solicitări de la sportivi, atunci când nu se deteriorează gazonul înaintea unei competiţii – regulile foarte stricte”, a declarat premierul.

“Eu nu vreau să intru în nicio polemică… nu pot să te exprimi la televizor pe o bază a statului român sau cu o echipă care este plătită de către un minister. Cred că trebuie să avem bun simţ cu toţii şi să intrăm într-o logică care să ducă la performanţă în sport, nu la discuţii între conducători… Nu am făcut acest lucru pentru că trebuie echipa FCSB sau alte echipe să joace sau pentru un anumit patron. Am făcut acest lucru dintr-un principiu simplu: stadioanele sunt pentru sportivi, nu ai dreptul să iei unor sportivi dreptul de a juca pe un stadion”, a mai declarat Ciolacu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878