‘Un tip foarte bine informat şi un tip deştept / Beau o cafea cu el’

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că fostul preşedinte Traian Băsescu este un politician respectat în Parlamentul European. ”Este un tip foarte bine informat şi un tip deştept”, l-a caracterizat Mihai Tudose pe fostul şef al statului, deşi au fost în tabere politice diferite.

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose a fost întrebat, la Prima News, dacă Traian Băsescu mai e activ în Parlamentul European.

”Câteodată, da. Să ştiţi că este respectat. Domnul preşedinte Traian Băsescu, cu bune, cu rele, este un tip foarte bine informat şi un tip deştept”, a răspuns Mihai Tudose.

Europarlamentarul PSD susţine că bea o cafea cu Traian Băsescu şi discută cu fostul preşedinte subiecte ce ţin de agenda Parlamentului European.

”Da, beau o cafea cu el, chiar dacă, politic, am fost adversari, chiar duşmani. Acolo suntem români şi dacă îl suni să-i explici: ”Avem o problemă la un vot, dumneavoastră ce ziceţi, n-ar fi bine să…”, domnul Traian Băsescu răspunde la telefon şi are argumente pro sau contra. E un tip care şi el sună. L-am auzit vorbind. Nu vorbeşte aiurea, nu ia cuvântul să se trezească în drum”, a concluzionat Mihai Tudose.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4761