Laș, nepregătit! M-a executat la ordinul lui Kovesi

Fostul premier Victor Ponta șterge pe jos cu procuroul Jean Uncheșelu, între timp cooptat la EPPO de către fosta șefă Laura Codruța Kovesi. Ponta spune că Uncheșelu i-a deschis dosarul Turceni – Rovinari la comandă, fiind pus să facă asta de către Kovesi. Mai mult, fostul premier așteaptă scuze și atenționează că dacă ar plăti din buzunarele lor pentru dosarele fără temei deschise, procurorii ar fi mult mai atenți.

“Statul Roman, din Buget ( adica din taxele si impozitele de la cetateni) plateste , din pacate – asa cum plateste si pentru alte abuzuri comise de Portocala sau altii ca el! Pentru ca in acest caz Jean Uncheselu nu a comis o eroare, o greseala, o interpretare gresita sau a fost indus in eroare de o schimbare de legislatie sau o Decizie noua a CCR – el a comis un abuz despre care stia ca e un abuz, a îndeplinit un ordin de la Sefa lui stiind de la bun inceput ca ordinul este ilegal si ca toti oamenii acuzati sunt nevinovati . Procurorul Uncheselu a fost su recompensat pentru îndeplinirea acestui ordin abuziv – a fost preluat la Parchetul European de catre Doamna Kovesi ( cea care i-a dat ordin sa faca dosarul contra mea , a lui Sorin Grindeanu si a altor politicieni “incomozi”) ; primeste lunar un salariu de mii de euro din bani europeni – si nu plateste din buzunarul sau nimic , plateste Statul Roman ca suntem fraieri si lasi!

Daca Uncheselu ar plati ceva de la el cu siguranta ar fi mai fricos cand e pus sa “execute” pe cineva ( l-am cunoscut si este un tip las si total nepregatit profesional) / daca Doamna Kovesi ar stii ca “soldatii” pe care ii pune sa fabrice dosare politice platesc daune din buzunarul probabil ca ar fi mai prudenta/ daca la Parchetul European ar aplica standardele profesionale obisnuite pentru orice procuror din Romania sau Europa l-ar concedia imediat pe Uncheselu. Din pacate – nimic din acestea nu se intampla ( inca)!

PS – inca astept scuze ( in privat) de le cei care mi-au cerut demisia pentru aceasta facatura de dosar – am invatat sa fiu rabdator”, scrie Ponta pe Facebook.

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 4878