ISU are o mare problemă

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cere demisia secretarului de stat în Ministerul de Interne Raed Arafat. După recenta tragedie de la “Ferma Dacilor”, Piedone spune că este clar că există mari deficiente în activitatea de autorizare desfășurată de către ISU.

”Acest sinistru nu este un caz singular, ci face parte dintr-o serie de dezastre care au survenit la scoli, spitale, stații de combustibili. Iar, în multe dintre acestea, au pierit oameni.

Nu s-a schimbat nimic, după Colectiv.

“Dacă există demnitate onoare și respect, domnule Arafat, demisia! Nu mai credem în coincidențe, greșelile tale. Am văzut că ești foarte bun la achiziții – izolete, avioane, vacinuri etc.

Poți fi un bun director de achiziții la o primărie, după demisie. Te voi recomanda pentru această funcție la Primăria Sectorului 8, peste zece ani, când se va înființa”, a declarat Piedone.

Edilul Sectorului 5 îi cere lui Raed Arafat să dea dovadă de ”aceeași bărbăție și demnitate cu care Piedone și-a dat demisia din funcția de primar al Sectorului 4, după dezastrul de la Clubul “Colectiv”, deși a continuat să își susțină nevinovăția.

Nevinovăție ce a fost, într-un final, consfințittă și de justiție.

“Demisia mea a fost urmată de cea a Guvernului Ponta, atunci”, amintește Cristian Popescu Piedone.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482