‘A cedat totul austriecilor pentru escrocheria aero-Schengen!’

Un europarlamentar îl amenință pe premier: ‘Îl somez pe Ciolacu să publice protocolul în care el a cedat totul austriecilor pentru escrocheria aero-Schengen!’

„Îl somez pe Ciolacu să publice protocolul în care el a cedat totul austriecilor pentru escrocheria aero-Schengen! Dacă nu-l publică, îl voi da în judecată și adevărul tot va ieși la iveală”, transmite europarlamentarul Vlad Gheorghe.

Vlad Gheorghe: „Îl somez pe Ciolacu să publice protocolul în care el a cedat totul austriecilor pentru escrocheria “aero-Schengen”!

Dacă nu-l publică, îl voi da în judecată și adevărul tot va ieși la iveală.

Să ne spună dacă există un protocol politic secret în care Guvernul României a acceptat:

– să preia mii de migranți din Austria;

-să întărească granițele terestre în loc să le desființeze;

– să renunțe la miliardele de euro despăgubiri pe care austriecii ni le datorează;

– să rămânem tot la mâna austriecilor, ba chiar cu condițiile astea suplimentare pentru adevăratul Schengen: cel rutier.

Trebuie să aflăm și cine a semnat acest protocol? Pentru că există în țara asta legea răspunderii ministeriale.

Incompetenții ăștia au cedat totul austriecilor, în dauna României. Era dreptul nostru de 11 ani să intrăm în Schengen și punct, nu cu sferturi de măsură!

Și ca toți escrocii acum încearcă să ne mintă că, de fapt, ne-au făcut o favoare. Nu vă merge!”, a spus europarlamentarul.

Context

Austria a ajuns la un acord cu România şi Bulgaria referitor la “Schengen Air”, adică intrarea pe calea aerului fără control la frontieră, a confirmat sâmbătă Ministerul de Interne de la Viena pentru agenţia austriacă APA. Cel mai probabil, decizia se va aplica din martie. Totuşi, a ţinut să precizeze Ministerul austriac de Interne, în prezent nu există negocieri privind aderarea deplină a României şi Bulgariei la spaţiul Schengen fără frontiere şi, prin urmare, nu există nicio dată fermă pentru aceasta (mai multe, aici).

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482