Flutur a decis să le pună o nouă taxă sucevenilor, a mărit taxa de salubritate cu 44% înainte de Crăciun

 

Deși este luna decembrie și sucevenii îl așteaptă pe Moș Crăciun, “Moșul Flutur” a decis să le pună o nouă taxă sucevenilor, a mărit taxa de salubritate cu 44%, afirmă deputatul PSD Gheorghe Șoldan.

„PNL-istul Flutur le-a mărit sucevenilor taxa de salubritate cu 44%. Deși este luna decembrie și sucevenii îl așteaptă pe Moș Crăciun, a decis să le pună o nouă taxă sucevenilor. De la 1 ianuarie 2024, toate primăriile din județ vor fi nevoite să majoreze tariful de colectare a deșeurilor menajere. Deși liberalii de la București au spus că nu vor fi taxe noi în 2024, Flutur, prin Consiliul Județean, a decis să majoreze cu aproape 44% tariful de depozitate a deșeurilor în depozitul de la Moara”, spune Gheorghe Șoldan.

El prevede o mărire în lanț a taxei de salubrizare în tot județul.

„Prin referatul de aprobare al domnului Flutur, tariful actual, stabilit în august 2022, de 67,8 lei/tonă, a fost majorat la 97,58 lei/tonă. Aproape dublu. Așteptăm un răspuns decent de la domnul Flutur, să explice de ce vrea să împovăreze sucevenii cu aceste taxe. Un de început de an de la PNL-istul Flutur”, încheie Șoldan.

 

 

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482