Șoșoacă duhnește a misoginism, dar gestul lui Simion trebuie taxat

Consilierul de stat Victoria Stoiciu apreciază că deși senatoarea Diana Șoșoacă este „toxică” și „duhnește a misoginism”, totuși deputatul AUR George Simion s-a comportat urât cu aceasta.

„Faptul ca Diana Sosoaca e ea însăși un personaj toxic politic, duhnind a misoginism și alte izuri extremiste nu oferă nici o clipa vreo justificare pentru agresiunea lui George Simion.

Dincolo de frustratii sexisti ultraconservatori care jubileaza ca “ce bine i-a zis-o Georgica nesimtitei”, sesizez o satisfacție retinuta si la unii din tabăra progresista pentru ca Sosoaca si-a incasat-o pe limba ei. Cum ar veni, a cules ce a semănat. Sau pasarea pe limba ei piere.

Dar aici nu e vorba de Sosoaca, ci de o agresiune in public a unui bărbat impotriva unei femei. Punct. Ceea e este incalificabil. Faptul ca femeia e extremista sau moderata, grasa sau slaba, simpatica sau enervanta, urata sau frumoasa, de stanga sau de dreapta nu are nici o relevanta. Gestul lui Simion trebuie taxat și punct – asta nu înseamnă o validare sau legitimare de nici o culoare a lui Sosoaca. Înseamnă doar un NU clar spus violenței de orice fel impotriva femeilor”, spune consiliera de stat într-o postare pe Facebook.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482