Lider PNL, atac la Nicușor Dan: Primarul blocangiu

Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, l-a atacat pe Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, pe tema traficului infernal din București.

„Primarul “blocangiu” Nicușor Dan a paralizat Bucureștiul

Traficul în București a devenit un coșmar. Zi de zi se resimte faptul că nu avem o semaforizare inteligentă, că lucrările pentru lărgirea unor segmente de drum au fost blocate. Se vede că nu există o minte limpede în fruntea Primăriei Capitalei, care să vină cu soluții. În zilele în care bucureștenii merg la cumpărături, așa cum este și în perioada acestea, Bucureștiul este paralizat. Acum este mai rău ca niciodată. Asta și din cauza faptului că lucrările la Podul Grant nu sunt finalizate, că au fost pornite în lunile în care orașul este aglomerat. Ne-am obișnuit să vedem un primar general care știe doar să se justifice, să spună că nu poate mai mult. A blocat investițiile la toate capitolele. Resimțim asta zi de zi. Când se va sfârși coșmarul?

Probabil după ce Bucureștiul va avea un manager orientat spre dezvoltare și nu un primar “blocangiu”.” a postat Cristian Bușoi pe pagina sa de socializare

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482