Userista Anca Dragu spune că liderul deputaților AUR i-a furat un amendament

Senatoarea Anca Dragu (USR) a declarat miercuri că liderul deputaţilor AUR, Alin Ilie Coleşa, i-a furat astăzi, în dezbaterile din plenul reunit pe legea bugetului de astat pe 2024, amendamentul pentru etichete pentru grădiniţe şi creşe. ”Mi-a spus, zâmbind, că a crezut că nu sunt în sală”, a mai spus senatoarea, precizând că regula este foarte strictă şi clară, nu citeşti nu susţii amendamentele altui grup parlamentar, scrie News.ro.

Senatoarea USR Anca Dragu a declarat la Digi 24 că a avut trei amendamente la legea bugetului de stat pe 2024 care au picat cu succes. ”Mai mult decât atât, un domn de la AUR mi-a furat şi amendamentul, astăzi, la plen, cel pentru etichete pentru grădiniţe şi creşe.

El l-a citit pe al meu, l-a furat pur şi simplu. Deci el s-a dus şi a citit amendamentul meu”, a afirmat Anca Dragu, ea precizând că este vorba de liderul de grup al AUR de la Camera Deputaţilor, Alin Ilie Coleşa. Dragu a precizat că amendamentul a picat la vot, dar totuşi este ”un furt intellectual”. ”Fiecare parlamentar are un număr de amendamente, le poate susţine, şi eu m-am înscris să susţin acest amendament, care au fost citite înainte.

M-am dus la el şi i-am spus, domnule, de ce ai făcut lucrul ăsta? Şi mi-a spus, zâmbind aşa, nu înţeleg de ce râdea la mine, că a crezut că nu sunt în sală. Dar nu conta dacă nu eram în sală şi chiar regula este foarte strictă şi clară, nu citeşti nu susţii amendamentele altui grup parlamentar. Deci despre asta vorbim. Am mai depus un amendament pentru sănătatea femeii şi pentru masa calda au picat toate asta pot să vă spun”, a completat Anca Dragu.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 3925