Premierul Marcel Ciolacu lasă politica deoparte / Calculele PSD pentru 2024 amânate

Premierul Marcel Ciolacu lasă politica deoparte și se concentrează pe actul guvernării. Surse politice susțin pentru STIRIPESURSE.RO că liderul PSD va avea „discuții politice” cu cei de la PNL, privind candidatura pe liste comune la alegerile locale sau parlamentare, după europarlamentare. Cât despre o decizie despre comasarea alegerilor, ea va fi luată tot după alegerile europarlamentare de anul viitor.

Premierul Marcel Ciolacu declara, în luna noiembrie, întrebat dacă există discuţii cu PNL privind candidatura pe liste comune la alegerile locale sau parlamentare, că „există”. „Facem politică”, spunea atunci Ciolacu.

„Eu cred că şi PSD şi PNL am adus o stabilitate în România. Nu aş vrea să vă reamintesc contextul când a intrat PSD la guvernare, eram în plină criză socială şi era o incoerenţă guvernamentală acută. Ăsta este adevărul şi nu aş vrea să îi deranjez sau să îi supăr pe colegii mei”, a mai spus Marcel Ciolacu. Întrebat dacă se pune problema şi a susţinerii unui candidat comun la alegerile prezidenţiale, Ciolacu spunea: „Eu aş merge şi la Comisia Europeană să avem candidat comun”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482