‘E de serviciu doar când are de stat la poză!’

PSD îl ‘articulează’ pe Cătălin Drulă, în Parlament: ‘E de serviciu doar când are de stat la poză!’

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, nu a rămas dator liderului USR, Cătălin Drulă, care a criticat noul buget pentru 2024. Romașcanu a ținut să precizeze că Drulă vine la muncă „doar atunci când se fac poze”.

„Domnul Drulă e de serviciu doar când are de stat la poză, în rest nu prea vine! Vorbea despre deficite, bani care nu sunt… Să aprobăm acel miliard de la guvernare și vă promit că vă dăm banii.

Se spun lucruri care rămân. Am văzut că și dinozaurii vorbesc. Unde-i domnul cu pricina, care se aliază cu domnul Băsescu?”, a conchis Romașcanu.

Context

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2024. Iniţiativa legislativă a Guvernului a fost adoptată cu 294 de voturi „pentru” şi 84 de voturi „împotrivă”. De asemenea, Camera Deputaţilor şi Senatul a adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a anuţat că au fost 299 de voturi „pentru şi 82 de voturi „împotrivă”, relatează News.ro.

Camera Deputaţilor şi Senatul au adoptat proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024

Camera Deputaţilor şi Senatul a adoptat, în plenul reunit de miercuri, proiectul legii bugetului de stat pe anul 2024. Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor Alfred Simonis a anuţat că au fost 299 de voturi „pentru şi 82 de voturi „împotrivă”.

Redacția RONEWS
Redacția RONEWS
Articles: 5482